İNEGÖL’DE MİNİKBERRAİÇİNadalet-yuruyusu" class="intext-tag-link" title="adalet yürüyüşü">ADALET YÜRÜYÜŞÜ

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, özel bir anaokulunun havuzunda boğularak hayatını kaybedenminik Berraiçin vatandaşlar sokaklara döküldü.

HEYKEL MEYDANINDA TOPLANDILAR

Yüzlerce İnegöllü,adaletin yerini bulmasıiçin Heykel Meydanı’nda bir araya geldi. Ellerinde pankartlar taşıyan kalabalık, “Adalet istiyoruz” sloganları attı.

PARA İDDİALARINA SERT YANIT

Yürüyüş sırasında, organizasyonun maddi amaçla yapıldığı yönündeki iddialara tepki gösterildi. Aile ve destekçileri, “Bizim tek isteğimiz adalet, başka hiçbir amacımız yok” diyerek söylentilere sert dille cevap verdi.

MEZAR ZİYARETİYLE SONLANDI

Yürüyüşün ardından kalabalık,Berra’nın mezarınıziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette dualar edildi.

İnegöllüler, bu acı olayın unutulmaması ve sorumluların cezalandırılması için mücadele edeceklerini dile getirdi.