İNEGÖL’DE “ZAFERDEN KURTULUŞA” KONSERİ COŞKUSU

İnegöl Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayıp 6 Eylül İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunu kapsayan “Zaferden Kurtuluşa” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Perşembe akşamı düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

KORO UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Heykel önünde gerçekleştirilen konserde, İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, koro ve solo eserlerle sanat dolu bir geceye imza attı. Şef Diler Yalaza yönetimindeki koro, zaferin coşkusunu müzikle buluşturdu. Alanı dolduran vatandaşlar, eserlerle keyifli anlar yaşadı.

BAŞKAN TABAN VATANDAŞLARLA KONSERİ İZLEDİ

Konseri vatandaşlarla birlikte izleyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sahneye davet edilerek kısa bir konuşma yaptı. Taban, “Bu ekip çok eski bir ekip. Üstatlarımızın yer aldığı, İnegöl’ümüzün iftiharla izlediği bir koro. Kendilerine bu özel gece için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYALIM”

Başkan Taban konuşmasında, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile 6 Eylül Kurtuluş Günü’ne de değinerek, “Bugün huzurlu bir ortamda müziğimizi dinleyebiliyorsak, bunu geçmişte bu topraklarda verilen mücadelelere borçluyuz. Bu bedeli ödeyen şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yeter ki birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim.” dedi.