TÜM İNEGÖL’ÜN FUARI

İnegöl, Ekim ayında bir kez daha mobilya fuarı heyecanı yaşayacak. İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, düzenlenecek fuarın sadece MODEF’e ait olmadığını, tüm sektörleri ve tüm İnegöl’ü kapsayan bir organizasyon olduğunu söyledi.

ZİYARETLER VE DESTEK MESAJI

İnegöl Mobilyacılar Odası yönetimi, Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği’ni ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Ziyarette konuşan Özcan Ayhan, daha önce Mobilyum AVM, İmotim AVM ve Wobilimoda Mobilya AVM’yi ziyaret ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Fuara herkes destek vermeli. O hafta şehirde ayrı bir heyecan olmalı. Fuarın reklamını tüm mobilya AVM’lerimiz, Ertuğrulgazi Caddesi, tüm mobilyacılarımız yapmalı. Malzemecilerimizden çarşı esnafına kadar herkes bu fuarın heyecanını hissetmeli.”

“FUAR İNEGÖL’ÜN TANITIMINA KATKI SAĞLIYOR”

Ayhan, fuarın sadece firmaların tanıtımı için değil, tüm şehrin ekonomik ve kültürel tanıtımı için önem taşıdığını vurguladı. “Fuar için gelen ziyaretçiler İnegöl’ün sokaklarında dolaşıyor, çarşıda alışveriş yapıyor, köftesini yiyor. Bu yüzden fuarı bir festival havasında yaşatmalıyız” dedi.

ERTUĞRULGAZİ CADDESİ’NDEN DESTEK

Ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ise, “Caddemizin güzelleşmesi ve gelişmesi adına çalışmalarımız devam ediyor. Mobilyacılar Odamızın desteği bizler için önemli” ifadelerini kullandı.

Ekim ayında gerçekleştirilecek İnegöl Mobilya Fuarı, sadece mobilya sektörünün değil, tüm İnegöl’ün ekonomisine, tanıtımına ve kültürel yaşamına katkı sağlayacak. İnegöl’ün marka değeri olan mobilya, bu fuar sayesinde ulusal ve uluslararası alanda daha geniş kitlelere ulaşacak.