Yozgat’ta mobilya sektörünün temsilcileri bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Sorunların konuşulduğu buluşmada ortak hareket etme kararı alan mobilya sektörü temsilcileri, Yozgat ekonomisinde yaşanan dalgalanmalardan en fazla etkilenen sektörlerin başında mobilya sektörünün geldiğini belirterek yeni açılım ve müşteri memnuniyeti üzerinde çalışmalar yapılması kararı aldı. Toplantıda mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında işbirliği ve dayanışmanın artırmayı sağlamak ve sektörün geleceği hakkında yol haritası belirlemesi planlandı.
Ekonomik olarak zor bir dönemden geçen Yozgat’ta mobilyacılar ortak hareket etme konusunda fikir birliğine vardı. Mobilya sektöründe İnegöl ve Kayseri ile yarışır durumda bulunan Yozgat’ın arzu edilen konumda olmaması da mobilyacıların gündeminde yer aldı. Sektör sorunlarının uzun uzadıya konuşulduğu toplantı da, dışarıya giden müşteri potansiyeli tartışıldı. Sektörün gelişmesine rağmen, dışarıdan mobilya getirilmesi masaya yatırıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sinan Çelik, toplantının oldukça faydalı geçtiğini kaydederek yaşanan bütün olumsuzlukları birlikte hareket ederek çözeceklerini belirtti. Çelik, bu tür toplantıları ilerleyen günlerde de gerçekleştireceklerini ifade etti.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın