Edinilen bilgilere göre olay, 25 Temmuz 2013 günü İnegöl’de meydana gelmişti. İddiaya göre Uğur K. Erman Kurutaş isimli genci İnegöl AVM mevkiinde kovalayıp, yakaladıktan sonra, emanet aldığı hafif ticari araca bindirmişti. Daha sonra araç içerisinde tartışmaya başlayan ikilinin tartışması büyüyünce, direksiyonda olan sürücü Uğur K. Sani Konukoğlu cami önünde Erman Kurutaş’ı kalbinden tek bıçak darbesiyle yaralamıştı.  Uğur K. Erman Kurutaş’ı aldığı bıçak yarası sonrasında yola bırakarak kaçmıştı. İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralı genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından kaçan Uğur K. ise emniyet ekipleri tarafından Alanyurt’taki ikametinde yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

13 YIL 9 AY HAPİS CEZASI ALMIŞTI

28 yaşındaki Uğur K. çıkarıldığı mahkemece 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile Gölpazarı Cezaevi'ne konuldu. Buradan bir süre önce firar eden Uğur K, polis ve jandarma ekiplerince her yerde aranıyordu.

ORHANGAZİ’DE YAKALANDI

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçe terminali yakınlarında yaptığı uygulamada yakalanan Uğur K. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Uğur K, firar ettiği Gölpazarı Cezaevi'ne götürüldü.