İNEGÖL’DEN BEŞİKTAŞ’A YENİ BİR YILDIZ ADAYI

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği, ilçedeki genç yeteneklerin Beşiktaş camiasına kazandırılması yönündeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda,İnegöl Kafkasspor altyapısında forma giyen 2011 doğumlu futbolcuMuhammet Ali Çakır,Beşiktaş Futbol Akademisi’ne transfer oldu.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, bu transferin yalnızca bir sporcunun kazanımı değil,İnegöl futbolunun altyapı başarısınınveiş birliği kültürününde önemli bir göstergesi olduğu vurgulandı.

“KAFKASSPOR’UN ALTYAPIYA VERDİĞİ ÖNEM BU BAŞARININ TEMELİ”

Açıklamada, sürecin her aşamasındaDernek Başkanı Nedim Fidanözüliderliğinde yürütülen koordinasyonun büyük pay sahibi olduğu belirtildi. Beşiktaş Futbol Akademisi ile uzun süredir devam eden altyapı takip ve iş birliği çalışmalarının, bu transferle birlikte meyvelerini verdiği ifade edildi.

Dernek, genç futbolcunun gelişiminde önemli katkıları bulunanİnegöl Kafkasspor camiasınaveKulüp Başkanı Sedat Yavuz’ateşekkür ederek, Kafkasspor’un altyapıya verdiği önemin bu başarının en önemli yapı taşlarından biri olduğuna dikkat çekti.

Ayrıca, transfer sürecinesponsorluk desteği sağlayan Avrasya Cemiyeti Başkanı Selçuk Aydoğan’ada teşekkür edildi. Aydoğan’ın Türk futboluna ve genç yeteneklere verdiği desteğin önümüzdeki dönemde artarak devam edeceği ifade edildi.

YENİ PROTOKOL VE TURNUVA PLANLARI

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Futbol Akademisi ile İnegöl Kafkasspor arasında ortak biraltyapı protokolüiçin resmi temasların başlatıldığını duyurdu. Bu protokolün iki kulüp arasında iletişimi güçlendirmesi vesürdürülebilir bir futbol modelioluşturması hedefleniyor.

Ayrıca,Beşiktaş, İnegöl Kafkasspor ve İnegölsporiş birliğiyle düzenlenen üçlü altyapı turnuvalarının büyük ilgi gördüğü, gelecek sezonda turnuvaların kapsamının genişletileceği açıklandı.

“İNEGÖL FUTBOLUNA KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Açıklamanın sonunda şu ifadelere yer verildi: “İnegöl futbolunun gelişimi, gençlerimizin spora yönlendirilmesi ve Beşiktaş camiasına yeni değerler kazandırılması adına yürüttüğümüz bu çalışmalar, önümüzdeki dönemde daha geniş kapsamlı projelerle devam edecektir. İnegölBeşiktaş Futbol Akademisi yönetimine güvenleri için teşekkür eder, genç sporcumuz Muhammet Ali Çakır’a yeni kariyerinde başarılar dileriz.”

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği, ilçedeki genç yetenekleri desteklemeye ve Beşiktaş altyapısına kazandırmaya yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.