Kaymakam Akça’nın ziyaretinde, Jandarma komutanı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Bursa Futbol Tertip Komite Üyesi ve İnegöl Futbol İlçe Temsilcisi Osman Gümüş eşlik ettiler.

Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şiren, Semih Gülerer, Hüseyin Kurt, İsmail Ünsal, Hasan Eltutan, Gökhan Emre ziyarette hazır bulunsunlar.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ali Akça “Grup maçlarını şampiyon olarak tamamlayan ve İnegöl’ü önümüzdeki yıl bursa süper amatör ligde temsil edecek olan Doğanspor Futbol takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Doğanspor önümüzdeki yıl Süper Amatör kümede başarılı sonuçlara da imza atacağına inanıyorum.” Dedi.

Konuşma sonrası Doğanspor’un emektarlarıdan Sükrü Kaplan ile kulüp binasında bulunan arşive bakıldı. Kaplan Doğanspor tarihi ile ilgili bilgilerini ziyaretçilere aktardı.

Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz Kaymakam Ali Akça ve eşlik eden diğer ziyaretçilere “Kulübümüzün sekseninci yılında şampiyon olmasından dolayı çok mutluyuz. Kulübümüzü ziyaretlerinizden dolayı yönetimim ve camiam adına teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi