Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerine yönelik görüş alışverişinde bulundu.
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralının başkanlığında, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç ve Alp Serdar Tuğsalın katılımı ile 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 24 Haziranda yapılacak seçimlere yönelik konuların ele alındığı toplantıda, AK Parti ile MHP arasında kurulan Cumhur İttifakının önemine dikkat çekildi. Başkan Yaralı, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziranda ülkemizin aydınlık geleceğe yelken açacağını, bu nedenle heyecanlı ve coşkulu olduklarını, yeni bir zafer için kolları sıvadıklarını bildirdi.
Başkan Yaralı, "24 Haziranda inşallah liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Türkiyeyi değiştiren, zincirlerimizi kırmamızı sağlayan, güçlü Türkiyeyi inşa eden milletin adamı, milletin adayı Recep Tayyip Erdoğanı tekrar devletimizin başına getireceğiz. 24 Haziranda ülkemiz aydınlık geleceğe yelken açacak. Seçime sayılı günler kaldı. Düşmanlarımızın oyunlarını bozacak, dostlarımıza umut vermeye devam edeceğiz." dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.


Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın