Uyuşturucu operasyonukapsamında tutuklananMehmet Akif Ersoyhakkında yürütülen soruşturma dosyasınayeni bir ifadegirdi. Dosyaya giren ifadede,35 yaşındaki bir kadın haber spikeri, Ersoy ve aynı soruşturma kapsamında tutuklananMustafa Manazile yaşadığını öne sürdüğü ilişkileri ve tanık olduğunu iddia ettiği olayları ayrıntılarıyla anlattı.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, kadın spiker polis ifadesinde, Mehmet Akif Ersoy ve Mustafa Manaz ile birlikte üçlü ilişki yaşadıklarını ileri sürdü. Spiker, ifadesinde yaşananlara ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.
“ETİLER’DEKİ EVDE BULUŞTUK”
Kadın spiker ifadesinde, “Etiler’deki evde buluştuk. Manaz, Ersoy ve Ece A. parayı rulo yaparak kokain içtiler.” iddiasında bulundu. Söz konusu olaylara ev ortamında tanık olduğunu öne süren spikerin ifadeleri, soruşturma dosyasına delil olarak eklendi.
“İLK BAŞTA BANA DÖNMEDİ, O DÖNEM ÇOK GÜÇLÜYDÜ”
Spiker, ifadesinde iş aradığı bir dönemde Mehmet Akif Ersoy ile iletişime geçmeye çalıştığını belirterek, “İlk başta bana dönmedi, o dönem çok güçlüydü.” dedi. Tanışmalarının ardındanBebek ve Etiler’de bulunan evlerdegörüşmeler gerçekleştirdiklerini iddia eden spiker, yaşanan süreci detaylarıyla anlattı.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın