Türkeş anısına lokma
MHP Kadın Kolları, partilerinin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeşin 18. ölüm yıl dönümü nedeniyle lokma döktürdü.
MHPnin kurucu lideri Başbuğ Alparslan Türkeş, ölümünün 18.yılında ilçe teşkilatı tarafından anıldı.
Kadın Kollarının düzenlediği etkinlikte, parti önünde lokma dağıtıldı. İlçe Başkanı Müfit Besler ile çok sayıda partilinin katıldığı etkinlikte; Türkeş anısına vatandaşlara bin kişilik lokma dağıtıldı.
ÖRNEK DAVA ADAMI
Lokma dağıtımında gazetecilere konuşan Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram; Merhum liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeşin ahirete intikalinin 18. yıl dönümü dolayısıyla lokma ikramımız oluyor. Merhum liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş, 80 yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır.
O büyük dava ve devlet adamının aramızdan ayrılışının 18. yıl dönümünde bizlere bırakmış olduğu emanetlerin anlam ve önemini bu vesileyle bir kez daha idrak ediyoruz. Cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş, hayatı boyunca Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuru için Türk milleti ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir dedi.
MEKANI CENNET OLSUN
Yudum Bayram şöyle devam etti; Milliyetçi hareketin kurucu lideri ve büyük Türk Milliyetçisi Alparslan Türkeş, inanç, bilgi, cesaret ve kararlılık gibi önemli özelliklere sahip olan değerli bir şahsiyet olarak tehlikelere ve tüm zorluklara karşı cesaretle göğüs germiş.
Ömrü boyunca yılmadan, yorulmadan azimli bir şekilde inandığı Türk-İslam davası uğruna çalışmayı son nefesine kadar devam ettirmiştir. Liderliği, azmi ve bilgisiyle herkes tarafından takdirle karşılandı. Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk-İslam aleminde milyonlarca yüreğin sevgisini ve saygısını kazanmış, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha çok artmıştır.
Başbuğumuz merhum Başbuğ Alparslan Türkeşi vefatının 18. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; Türk- İslam alemine, Türk Milliyetçilerine ve ülkücü harekete baş sağlığı diliyorum. Ruhu Şad mekanı Cennet olsun.
Türkiyenin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen İlçe Başkanı Müfit Besler ise MHPnin kurucu lideri Başbuğ Alparslan Türkeşi ölümünün 18. yılında rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın