TUTUKLANAN ELA RÜMEYSA CEBECİ’NİN AİLESİNDEN İLK SES
Uyuşturucu soruşturmasıkapsamında tutuklanan spikerEla Rümeysa Cebeciile ilgili ailesinden ilk açıklama geldi. Cebeci’nin ablası, gazeteciNevşin Mengü’ye konuşarak aile olarak Ela Rümeysa’nın arkasında olduklarını söyledi.
Ablası, yaptığı açıklamada Ela Rümeysa Cebeci hakkında gündeme gelen iddialara tepki göstererek, “Ela Rümeysa'nın Mehmet Akif Ersoy ile sadece iş ilişkisi var. Annem babam muhafazakar ama Ela Rümeysa'ya güveniyor” ifadelerini kullandı. Spiker Ela Rümeysa Cebeci’nin tutuklanmasının ardından kamuoyunda ailesinin tavrı merak konusu olmuştu.
TUTUKLAMA KARARI NASIL ALINDI?
Ela Rümeysa Cebeci,İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığıtarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 17 Aralık’taİstanbul Adalet Sarayı’nda ifade verdi. Cebeci, ifadesinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SOSYAL MEDYADA ORTAYA ATILAN İDDİALAR
Cebeci’nin tutuklanmasının ardından sosyal medyada spikerin özel hayatına ilişkin birçok iddia ortaya atıldı. Konu, bazı televizyon programlarında da tartışıldı. Yaşanan gelişmeler üzerine Nevşin Mengü, Ela Rümeysa Cebeci’nin ablası ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını kendi yayınında paylaştı.
“İTİRAFÇI OLDU” İDDİASI TEPKİ ÇEKTİ
Nevşin Mengü, Cebeci’nin basında yer alan bazı iddialara tepki gösterdiğini belirterek şu ifadeleri aktardı:
“Medyada konuşulan şeylerin yüzde 99'u gerçek değil. Özellikle basına çok bozulmuş. Ela Rümeysa'nın Mehmet Akif Ersoy ile sadece iş ilişkisi var. Dolaşıma sokulan parti videosunun Ela ile uzaktan yakından alakası yoktur. Onun telefonundan çıkmadı ve kendisi öyle bir yere gitmedi.”
Mengü, ablasının bazı açıklamalara özellikle şaşırdığını belirterek,
“Şamil Tayyar 'İtirafçı oldu, savcının yanında' dediğinde ben Silivri'deydim, Ela avukatıyla görüşüyordu. Şok oldum.”
sözlerini paylaştı.
MEDYADAKİ YORUMLARA AİLEDEN TEPKİ
Mengü, Cebeci’nin bazı yorumlara da tepki gösterdiğini ifade ederek şunları aktardı:
“İsmail Saymaz'a çok bozuldum diyor. Ela'nın testiyle ilgili 'Bir kolonya içmediği kalmış' dedi ama Sadettin Saran hakkında 'Ailesinin bileceği iş, özelidir' diyor.”
Ayrıca,
“Özlem Gürses'e bozulduğunu söyledi. 'Sekspiyonaj' yorumuna çok üzüldük diyor.”
ifadelerini kullandı.
“AİLE OLARAK ELA’NIN YANINDAYIZ”
Ailenin tutumuna ilişkin ise şu açıklama yapıldı:
“Biz aile olarak Ela'nın arkasındayız. Annem babam muhafazakar ama Ela Rümeysa'ya güveniyor.”
TELEFONUN ŞİFRESİNİ NEDEN VERDİ?
Nevşin Mengü, ablasının soruşturma sürecine yaklaşımını da şu sözlerle aktardı:
“Ela, devlete güvendiği için telefonunun şifresini savcılığa verdi. Bir şey olmadığı ortaya çıksın diye telefonunu verdi diyor.”





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın