Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerindenUzak Şehir, yeni bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Dizinin35. bölüm 1. fragmanıyayınlandı ve duygusal sahneleriyle şimdiden büyük yankı uyandırdı.

Son bölümdeAlya, Sadakat’i affetse de tek şartını açıkça ortaya koydu: Oğlunun babasını bu halde görmemesi. Diğer yandanZerrin’i kaçıranlar ile Ecmel’in işbirliğide gün yüzüne çıktı. Ancak bölümün en çarpıcı gelişmesi,Boran’ın böbrek yetmezliğioldu.

CİHAN, BORAN İÇİN AMELİYATA GİRİYOR
Yeni fragmanda, Boran’a donör olarakCihan’ınuygun çıktığı görülüyor. Ancak Cihan’ın beyin anevrizması taşıdığı ve ameliyat sırasında hayatını kaybedebileceği ortaya çıkıyor. Tüm risklere rağmen Boran’ı kurtarmaya kararlı olan Cihan, ameliyata girmeye karar veriyor.

ALYA’DAN REST: “BUNU YAPARSAN BEN YOKUM”
Alya, Cihan’ın bu tehlikeli kararı karşısında büyük bir öfke yaşıyor. Onu vazgeçirmeye çalışan Alya, “Bunu yaparsan ben yokum” diyerek gözyaşlarına boğuluyor. Fragmanın son sahnesinde ise Cihan’ın ameliyathane kapısından içeri girmesi izleyicileri duygulandırıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Cihan’ın hayatını riske attığı ameliyat sahnesiyle izleyiciler nefeslerini tutacak. Alya’nın kararı, Boran’ın durumu ve Ecmel’in yeni hamlesi dizide kartların yeniden dağıtılmasına neden olacak.

Uzak Şehir’in yeni bölümü,28 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’deizleyiciyle buluşacak.