Yeni Malatyaspor TFF 1. Ligin ilk maçına yarın akşam çıkacak. Süper Ligden düşen ve elindeki kadronun tamamına yakınını kaybeden Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak sarı-kırmızılılar galibiyetten başka bir sonucu düşünmüyor.
Mersin ile oynayacağı maç için 2 gün öncesinden bu ile hareket eden Yeni Malatyasporda 3 eksik oyuncu bulunurken, Teknik Direktör İrfan Buz bu isimlerin yokluğunu aratmayacak genç oyunculardan yararlanacak. Milli takımda bulunan Azubuike, sakat Amutu ve kart cezalısı Mba yarın akşamki maçta forma giyemeyecek. Oyuncularını Mersin İdmanyurdu maçına bu eksiklere göre hazırlayan İrfan Buzun kafasındaki oyun planı ve ilk on birindeki isimler büyük oranda şekillendi.
Kalede Hakan Canbazoğlu, savunmada Sadık ve Yiğitcanın yanına solda Ahmet Burak Solakel, sağda Caner Arıcıyı takviye edecek Buz, orta sahada Mehmet Sak ve Sedat Ağçaydan yaralanacak. İrfan Buzun sağ önde Perreira, sol önde Sinan Özkan, forvet arkasında İrfan Başaran, forvette ise Eren Tozluya şans vermesi bekleniyor.
Gençlerden kurulu rakibi karşısında erken bir gol bularak maçın tüm kontrolünü eline geçirmeyi planlayan sarı-kırmızılılarda, yönetim kurulu da Mersine çıkarma yapacak. Başkan Gevrek ve kurmayları sezonun ilk deplasman maçında takımlarının yanında olacak. Tıpkı Yeni Malatyaspor yönetimi gibi Malatyaspor taraftarları da kaplanları yalnız bırakmayacak. Çeşitli organizasyonlarla 200 civarında Derebeyleri Taraftarlar Grubu Mersine gidecek. Mersinde yaşayan Malatyalıların da karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiği öğrenilirken yaklaşık 600 civarında Malatyalı futbolseverin tribünlerde olacağı ifade edildi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın