Alınan bilgilere göre; Meslekten ihraç edilen FETÖ üyelerinin Yunanistan'a kaçmak istediği bilgisini alan Edirne Jandarma Komutanlığı ile 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ekipleri harekete geçti.
Bosnaköy köyünde düzenlenen operasyonda, FETÖ şüphesiyle görevden ihraç edilen öğretmenler M.A.V. (36), A.D. (37) ve Ü.D. (40) gözaltına alındı. Ayrıca zanlıların kaçmasına yardımcı oldukları değerlendirilen 4 göçmen kaçakçısı da yakalandı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi'nde matematik öğretmeniyken ihraç edilen M.A.V. savcılık ifadesi sonrası serbest bırakıldı.
Hakimliğe sevk edilen Gaziantep'teki özel bir okulda sınıf öğretmenliği yapan Ü.D. tutuklandı, Gaziantep'teki özel bir okulda anasınıfı öğretmenliği yapan A.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın