İnegöl Belediyesi’nin Aile Hayatı İyileştirme Derneği (AHİD) iş birliğinde düzenlediği“Aile Okulu”seminerleri yoğun ilgiyle devam ediyor. Bu yıl“Aile Yılı Özel”konseptiyle gerçekleştirilen programların beşinci haftasında, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. BaşkanıDoç. Dr. Burhan İşliyenİnegöllülerle bir araya geldi.

“EVLİLİKTE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR” ANLATILDI

Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerdeDoç. Dr. Burhan İşliyen, “Evlilikte Dikkat Edilecek Hususlar” başlığı altında önemli bilgiler paylaştı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği programda İşliyen, evliliğin temeline sevgi, saygı ve anlayışın yerleşmesi gerektiğini vurguladı.

Seminerde eşlerin birbirlerini dinlemesinin, empati kurmasının ve aile içi huzurun korunmasının güçlü evliliklerin anahtarı olduğuna dikkat çekildi.

PROGRAMA YOĞUN KATILIM OLDU

Seminerde Doç. Dr. İşliyen’e;

İnegöl Belediye Başkan YardımcısıMelih Ateş,

Belediye meclis üyeleri,

AK Parti yöneticileri,

İnegöl Müftüsüİsmail Hatipoğlu,

AHİD BaşkanıNaci Köseoğlu,

İnegöl Din Görevlileri Derneği BaşkanıLokman Yurdigül

eşlik etti. Aile yapısının güçlendirilmesine yönelik seminerler, her hafta daha fazla ilgi görüyor.

AİLE OKULU PROGRAMI 2 HAFTA DAHA DEVAM EDECEK

İnegöl Belediyesi’nin geleneksel hâle gelen “Aile Okulu” eğitim programı bu yıl 7’nci kez düzenleniyor.
Toplumun temeli olan aileyi güçlendirmeyi hedefleyen programda; evlilik, çocuk eğitimi, iletişim, aile içi huzur, nesiller arası uyum gibi konular işleniyor.

Seminerlerher Cuma saat 20.30’da, Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda sürecek.

KALAN SEMİNER PROGRAMI

Aile Okulu’nun gelecek haftalarda yapılacak seminerleri şöyle:

21 Kasım:Eğitimci-İlahiyatçıProf. Dr. Ali Akpınar
“Hz. Peygamberin (sav) Önderliğinde Güçlü Aile”

28 Kasım:Araştırmacı – Eğitmen – YazarAli Erkan Kavaklı
“Başarılı ve Ahlaklı Çocuk Eğitimi”