Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol Takımı 25. haftada yarın saat 17.00de Muğla Atatürk Spor Salonunda, Muğla Ormanın konuğu olacak.
Yeşil-siyahlı devler bugün Muğlaya giderek Muğla Atatürk Spor Salonunda saat 17.00de yapacağı son hazırlık ile çalışmalarını tamamlayacak. Akhisarlı devlerde eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Muğla Atatürk Spor Salonunda yarın saat 17.00de yapılacak müsabakayı Ergin Sarı, Seyhan Topaloğlu ve U. Özgün Ergün hakem üçlüsü yönetecekken, Mehmet Duru ise teknik gözlemci olarak görev yapacak. Maç başına 80 sayı ortalaması bulunan konuk ekip yeşil-siyahlılar 34 puan ile 11. sırada bulunurken, ev sahibi ekip Muğla Orman ise 27 puan ile son sırada yer alıyor.
Geçen hafta evinde Acıbadem Üniversitesini yenerek galibiyet serisine başlamak isteyen Akhisar Belediyesporda Leemire Goldwire 420 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, geçen hafta deplasmanda Astra Group Sakarya Büyükşehire 89-65 farklı yenilen Muğla Ormanın ise en skorer oyuncusu 460 sayı ile Ricky Dontae Harris.
Akhisar Belediyespor Başantrenörü Serhat Yapıcının karşılaşmaya Cenk, Goldwire, Sercan, Reha, Tyler Smith beşlisi ile çıkması bekleniyor. Sezonun ilk devresinde Akhisar Belediye Spor Salonundaki müsabakada Akhisar Belediyespor rakibini 17 sayı farkla 95-78 yenmişti.
Akhisar Belediyespor ligin 26. haftasında 4 Mart Cumartesi günü saat 18.00de Akhisar Belediye Spor Salonunda İzmir ekibi Gelişim Kolejini konuk edecekken, Muğla Orman ise Ankara temsilcisi Mamak Belediye DSİye konuk olacak.
Ligde kalmak için Akhisar maçını muhakkak kazanmaları gerektiğini söyleyen Muğla Ormanspor Başantrenörü Hamdi Gürgen, "Akhisar çok iyi takım. Son olarak evinde Acıbadem gibi bir devi yendi. Fakat bizim bu maça çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteği ile bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Bu maç gerçekten çok önemli. Tüm sporseverleri Muğla Atatürk Spor Salonuna bekliyoruz" dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.


Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın