AK Parti milletvekili adaylık açıklaması ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Afyonkarahisara gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilatla bir araya geldi.
Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada AK Parti hükümeti tarafından Afyonkarahisara 20 milyar Türk Lirasından fazla yatırımın yapıldığını söyledi. Seçimlere 29 gün kaldığını vurgulayan Bakan Eroğlu kapı kapı dolaşıp yapılan hizmetleri halka anlatılmasını teşkilat mensuplarından istedi. Bakan Eroğlu, "Lütfen hemen buradan çıktıktan sonra en azından herkesin gönlünü almaya çalışalım. Yaptığımız anlatalım. Yapacaklarımız anlatalım bakın dün Sayın Cumhurbaşkanımız seçim beyannamesini ilan etti. Ya bir kitap 360 sayfalık bir kitap onlar ne yapacak ne diyebilir? Onlarındır söyledikleri hava cıva şeyler. Yani onların işi yıkmaktır bozmaktır. Ama bizim işimiz gönül almak. Bizim işimiz yapmaktır. Onlar konuşur AK Parti yapar farkı bu. Ama konuşmaya devam etsin. Biz eskiden böyle çok atana derdik ki atma kardeşim din kardeşiyiz derdik. Şimdi onu da söyleme şeyimiz yok. Yani atma atma ile ilgili vatandaşlar atma atma kardeşim atma Muharrem atma bisiklete binmeye devam et. Ama biz bisiklete 5 yaşında biniyorduk. Yeni öğreniyorsun öğrenmeye devam et" dedi.
"Onların planları varsa Allahın da bir planı var"
Basın mensubunun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin 2001 yılında Bülent Ecevite yapılanlar, bugün aynısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana yapılıyor? Burada senaryo aynı hedef farklı denildi? sorusuna ilişkin Bakan Eroğlu, şunları söyledi:
"Maksat Türkiyenin önünü kesmek. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, tecrübeli ve büyük bir lider. Önüne bir sürü engel koydular ama aşmasını bildi. Neticede hedef AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Bu yüzden bu seçimde her türlü hile desiseyi yapıp da, AK Partiyi ve Recep Tayyip Erdoğanı saf dışı yaparsak Türkiyenin önünü kesmiş oluruz. Hedefler gerçekleşemez. Çünkü Türkiye, şimdiden çok olmaya başladı. Daha ileride 2023 yılında ne olacak diye ortada büyük bir endişe var. Çünkü biz yükselişteyiz. Onlar inişte bak. Bunu unutmayın. Onlar inişte şu anda tarihin kaderi değişiyor. Cenabı Allahın yardımı da bu milletle. Çünkü bu millet sadece kendisini düşünmüyor. Gönül coğrafyamızı da düşünüyor. Orta Asya bize bakıyor ve dua ediyor. Balkanlar, Kafkaslar, Orta Doğu, Arakan ve Afrikadaki mazlum milletler ve insanlar bize bakıyor. Dolayısıyla bu seçim sadece bu milletin seçimi değil, gönül coğrafyamız geleceği açısından da bir seçimdir. Bu yüzden Türkiyenin önü kesmek için yapılan bir takım planlardır. Ama onların planları varsa, Allahın da bir planı var. İnşallah onların planları alt üst olacak."
"Türkiyeye dil uzatanın dilini keseriz"
CHP Genel Başkan Yardımcısının bir açıklamasında dürüst ve adil bir seçim olması için OHAL döneminde seçim istemiyoruz açıklaması hatırlatılan Bakan Eroğlu, "Amerika ve Avrupaya baksınlar. Pek çok ülkede seçimlere katılım yüzde 30,40,50 ve 60ı geçmez. Ama bizde yüzde 80-85lere ulaşıyor. Bir de bizde seçimler çok ciddi şekilde yapılıyor. Çünkü seçimlerde bütün partilerin temsilcileri var. Dolayısıyla Türkiyedeki seçimlere kimse dil uzatamaz. Uzatırlarsa da onların dillerini keseriz. Yani haksızlık" diye konuştu.
"Gülmekten başka bir şey demeyeceğim"
CHPnin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İncenin Türkiyenin ekonomisini düzelteceğiz ifadelerine ilişkinde Bakan Eroğlu, Gülmekten başka bir şey diyemeyeceğim. Muharrem İnceye tavsiyem, zaten onu saf dışı yapmak için bir oyun yaptılar biliyorsunuz Gel Muharrem diye. Gel Muharrem sana Afyonkarahisarda bir tavuk çiftliği kuralım. Burada tavuk üretmeye başla. Yumurta üretmeye başla" şeklinde konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.


Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın