Kurtlar Vadisi ve birçok tanınmış diziler ve filmlerin yönetmenliğini yapan ve önümüzdeki Mart ayında televizyon ekranlarında yayınlanacak olan “Hatasız Kul Olmaz” dizisinin İznik’teki  çekimlerinin ardından, İnegöllü oyuncu Hayri Soylu’nun davetlisi olarak İnegöl’e gelen Osman Sınav, İnegöl Köftecisi Eşref’te İnegöl köftesini tattı.

“Hatasız Kul Olmaz” dizisinde komiser rolünü oynayan Hayri Soylu ile İnegöl köftesi yiyerek, dizi rolleri ile alakalı sohbet eden ünlü yönetmen Osman Sınav, özel sohbet nedeniyle basın mensuplarının görüntü almasını istemedi. Yaklaşık bir saat boyunca İnegöllü oyuncu ile sohbet eden Sınav, yemeğin ardından ise Hayri Soylu ile tokalaşarak ayrıldılar.

Aynı zamanda İnegöl Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in şoförlüğü görevinde bulunan Hayri Soylu, İnegöl’ün ismini “Hatasız Kul Olmaz” TV dizisine  yazdıracak.